Beautystudio

(Boka tid i Beautystudio ↓)

I USA och andra delar av världen har Beauty Studios i flera år varit det självklara valet för kvinnor i farten - och nu har turen kommit till Varberg och Sverige som en nyhet för 2011.


Parfymeri Violas Beauty Studio är uppbyggd enligt den amerikanska modellen, med höga stolar, vackra speglar och soffhörna vid skyltfönstren - i vårt fall ut mot Engelska parken. 


Här får du personliga råd om sådant som hudvård och make-up i en snabb drop in. Vi erbjuder även manicure och öron- och näshåltagning. Har du en hektisk dag kan du faktiskt bara stjäla några minuter från vardagen och sjunka ned i soffan med en tidning.

 

Beauty Studion är också platsen för vårt populära arrangemang Before After Work. Här kan du med dina väninnor ha en riktig trevlig stund tillsammans. Under tiden ni är hos oss bjuder vi på lite tilltugg och något gott i glasen. Vi startar upp i salongen med en lättare ansiktsbehandling och därefter går vi ut till vår Beauty Studio där ni får en personlig makeup-rådgivning. Våra hudterapeuter och makeupartister står till ert förfogande. 
Alla deltagare får en goodiebag och är med i utlottningen av en klassisk ansiktsbehandling, värde 750 kr.
Boka tid i Beautystudio

Här kan du boka tid för Beautystudio. Fyll i samtliga fält nedan så återkommer vi till dig:


gillaossfacebook

Smarta tips

Klicka här för att få smarta tips från oss - helt gratis! »

Rådgiving

Tveka inte att ställa frågor. Våra experter kan ge dig svar på det mesta:

» Fråga hudterapeuten
» Fråga makeup-artisten

Lär dig mer om..

Hud
Doft
Makeup