Butiken

(Se märken som vi säljer i butik ↓)

I en värld där skönheten blir allt viktigare och tiden rullar allt snabbare går det inte att förlita sig på gamla meriter. Men historien tål ändå att berättas: Parfymeri Viola är det äldsta ännu verkande parfymeriet i Varberg. Under 65 års tid besökte Varbergs kvinnor - och män - butiken då den låg i hörnet Kungsgatan och Kyrkogatan, för det stora sortimentet och personalens pålitliga råd och stora kunnande.

År 2010, lagom till jubiléet, tog ägarna, systrarna Ulla Mehrens-Bergström och Kerstin Mehrens, beslutet att flytta hela verksamheten till de nuvarande lokalerna i Galleria Trädgården. Här har vi fått ett ljusare och modernare läge, och hudvårdssalongen har fått större lokaler - terapeuterna är naturligtvis som alltid specialiserade och internationellt Cidescocertifierade, och medlemmar i SHR.

Erfarenheten finns förstås med som en trygghet, men det gäller för oss som arbetar med skönhet att vara alerta och att alltid hålla fingret i luften, att veta vad som är rätt och att aldrig rygga för nya rön. Hos oss kan du lita på att du får det bästa, både av nyheter och kunskap!

Parfymeri Viola  har dessutom utvecklats med en Beauty Studio enligt amerikansk modell. Här får du hjälp med sådant som snabba skönhetstips, nagelvård och make up-rådgivning. Dessutom erbjuds populära nyheten Before After Work, där grupper av väninnor får lära sig om make up och hudvård i en lättsam miljö med mingel och kanske ett glas bubbel och samtidigt göra sig vackra inför fredagskvällen!

Parfymeri Viola är fortfarande det självklara valet för de kvinnor - och män - i Varberg som vill ha kunnig och bra service samt ett stort sortiment välkända märken inom hudvård, make up och dofter att välja bland.

Välkommen till oss i Galleria Trädgården i Varberg!Märken som vi säljer i butik:


gillaossfacebook

Smarta tips

Klicka här för att få smarta tips från oss - helt gratis! »

Rådgiving

Tveka inte att ställa frågor. Våra experter kan ge dig svar på det mesta:

» Fråga hudterapeuten
» Fråga makeup-artisten

Lär dig mer om..

Hud
Doft
Makeup